Magyar ország Ausztria Cseh ország Szlovákia Románia
cegek.eu  

 

Auditálásról gondoskodik:
Google

Pagerank érték:
Google PageRank

Adatvédelem

 

Az adatvédelem és a személyiségi jogok

A cegek.eu tevékenysége során minden rendelkezésére álló eszközzel védi látogatói és ügyfelei személyiségi jogait, betartja a Polgári Törvénykönyvben és a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvényben rögzített előírásokat. A portál megtekintéséhez általában nem szükséges személyes adatok megadása, egyes szolgáltatások igénybevételéhez azonban szükségesek lehetnek olyan információk is, amelyek személyiségi jogokat érintenek. Ezeknek a célja leggyakrabban inkább statisztikai jellegű, míg egyes esetekben a felhasználók egyértelmű azonosítására szolgálnak. A személyes információk megadásakor - például születési időpont kitöltése - a Felhasználók beleegyeznek abba, hogy adataikat a kért szolgáltatás teljesítése érdekében azonosításukra felhasználjuk.
A cegek.eu a birtokába került személyes adatokat csak és kizárólag a látogató által azok megadásakor ismert célra használja, más harmadik személy részére külön hozzájárulás nélkül nem adja tovább és nem teszi hozzáférhetővé.
Kivételt képeznek a hatóságok részére átadott adatok, illetve az oldal marketing tevékenységéhez kapcsolódó adatfelhasználások.

Weblapjainkon a személyi adatoktól eltérő, a bejelentkezéshez használt adatokat is gyűjtünk, ezek azonban a felhasználók számítástechnikai eszközeire vonatkoznak: a bejelentkezők IP címe, böngészőjének típusa, egyes cookie információk, tartózkodási országa, milyen webhelyről érkezik, stb. Ezeket a személyesnek tekinthető (de nem személyi) adatokat kizárólag statisztikai célokra, és marketing tevékenységre használjuk fel, és tároljuk. További felhasználásuk csak abban az esetben lehetséges, ha az illetékes hatóságok erre külön utasítást adnak. Amennyiben egy felhasználó az ebben a dokumentumban leírtakkal eltérően viselkedik, illetve törvénytelen magatartást tanúsít, akkor a törvényes eljárás megindításához mi magunk kezdeményezzük azonosítását. Internetes oldalainkról olyan, a diáksajtó helyes működéséért felelős web alapú ( szkript ) programok, cookie-k és illesztőeszközök (plugin-ok) kerülhetnek felhasználóink számítógépeire, amelyek felhasználóink internetes eszközeiben (számítógépében, operációs rendszerében és egyéb alkalmazásaiban) semmilyen károsodást nem okoznak, így minden erre vonatkozó megkereséssel kapcsolatos felelősségtől elhatároljuk magunkat.

 

  Kapcsolat | Felhasználási feltételek | ÁSZF | Adatvédelem | Impresszum Webdesign