Magyar ország Ausztria Cseh ország Szlovákia Románia
cegek.eu  

 

Auditálásról gondoskodik:
Google

Pagerank érték:
Google PageRank

Felhasználási feltételek

 

A Cégek.eu (www.cegek.eu) 2009. juliús 15-én alakult meg azzal a céllal, hogy a vállalkozásoknak szóló információkat összegyűjtve, egy olyan internetes tudakozó legyen, ahol az üzleti élet szereplői aktív megjelenési lehetőséget kapnak, a fogyasztók pedig értékes információkat és anyagokat tölthetnek le.

 

Felhasználási feltételek

A www.cegek.eu üzemeltetője tájékoztatja, hogy weboldalainak böngészése (használata) egyúttal az alábbi felhasználói feltételek elfogadását is jelenti, melyeket a www.cegek.eu üzemeltetője időről-időre megváltoztathat:

Felhívjuk figyelmét, hogy bármelyik internetes oldalunk alján a megfelelő hivatkozásra kattintva megtekintheti az érvényes felhasználási feltételeket. A leírtak ismeretét természetesnek vesszük, elvolvasásuk elmulasztása nem képezheti semmilyen hivatkozás alapját.

 

Jogi státusz

A cegek.eu sajtótörvény hatálya alá nem esik mivel nem sajtótermék. A cegek.eu nem szerkesztett kiadvány. A cegek.eu megjelenő információk tartalmáért kizárólag azok szerzői felelősek.

A cegek.eu nem tartalomszolgáltató. Az itt megjelent cikkek a Magyar Tartalomszolgáltatók Tanácsának etikai és működési szabályzata értelmében "felhasználói tartalom"-nak minősülnek, ezek tartalmáért a www.cegek.eu üzemeltetője nem felelős.

Szerzői jog

Az általunk üzemeltetett internetes portál (www.cegek.eu) kizárólagos tulajdont képez, és a szerzői jogról szóló 1999. LXXVI. törvényben foglaltak szerint védelem alatt áll.

A honlapon közzétett fényképek, cikkek, videók szerzői jogi védelem alatt állnak. A további felhasználáshoz a szerző előzetes engedélye szükséges.

A cegek.eu hozzájárul ahhoz, hogy a felhasználó a honlap tartalmát kizárólag személyes, nem kereskedelmi célra letöltse. Más célra történő felhasználás esetén a jogtulajdonosok hozzájárulása nélkül a szerzői jogok megsértését jelenti és jogi következményeket von maga után. A weboldalon megjelenő fizetett hirdetések tartalmáért kizárólag a hirdetés megrendelője tartozik felelősséggel az üzemeltetők mindennemű változtatás - ide értve az esetleges szüneteltetés és akár a megszüntetés - jogát fenntartják.

A cegek.eu számos olyan linket (kapcsolódási pontot) tartalmaz, amelyek más weboldalakra vezetnek. Ezek tartalmáért és üzemeltetőik adat- és információvédelmi gyakorlatáért, sem erkölcsi, sem anyagi felelősséget vállalni nem tudunk. A diáksajtó nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett, vagy publikált tartalmakért, melyekhez a diáksajtó weboldalai kapcsolódnak, vagy amelyekre hivatkoznak. A honlapon közölt adatokért, azok pontosságáért a diáksajtó felelősséget nem vállal. Mivel a portálon található információk általában tájékoztatásul szolgálnak, ezért azok felhasználása során keletkező bármilyen jellegű közvetett vagy közvetlen kárért, költségért, elmaradt haszonért és a használat során felmerülő technikai fennakadásokból eredő károkért a diáksajtó felelősséget nem vállal. A diáksajtó oldal regisztrált felhasználója cikkének a diáksajtóban való közlésével, a cikkével kapcsolatos szerzői jogokat megosztja a diáksajtó üzemeltetőjével. A szerzőnek joga van a cikket máshol is publikálni, vagy bármilyen módon felhasználni. Ugyanakkor a diáksajtónak is ugyanazon joga van a szerzői által publikált cikkek felhasználásához, a szerző előzetes engedélye nélkül.
A cegek.eu megjelenő írások szerzői (kivéve: hírügynökségek, és egyéb írásos megállapodások) semmiféle követeléssel nem léphetnek fel az üzemeltetővel vagy az írásjogos felhasználójával szemben.

 

A cegek.eu működését szabályozó előírások

A cegek.eu Magyarországon működik; karbantartását is itt végzik. Mivel az oldal más országokból is meglátogatható, ezért alapvetőnek tekintjük, hogy oldalunk meglátogatásával Felhasználóink egyben kifejezik egyetértésüket a Magyarországon érvényes előírásokkal szemben. A Nemzetköziség miatt elképzelhető, hogy a publikált anyagok, írások felhasználását, illetve elolvasását egyes helyeken tiltják.

 

Moderálás

Fenntartjuk azonban a jogot, hogy törvénybe ütköző, mások jogait vagy méltóságát sértő, vagy más okból elfogadhatatlannak ítélt cikkeket indoklás nélkül töröljük, illetve szerzőiket a rendszerből kitiltsuk.Az adatvédelem és a személyiségi jogok

A cegek.eu tevékenysége során minden rendelkezésére álló eszközzel védi látogatói és ügyfelei személyiségi jogait, betartja a Polgári Törvénykönyvben és a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvényben rögzített előírásokat. A portál megtekintéséhez általában nem szükséges személyes adatok megadása, egyes szolgáltatások igénybevételéhez azonban szükségesek lehetnek olyan információk is, amelyek személyiségi jogokat érintenek. Ezeknek a célja leggyakrabban inkább statisztikai jellegű, míg egyes esetekben a felhasználók egyértelmű azonosítására szolgálnak. A személyes információk megadásakor - például születési időpont kitöltése - a Felhasználók beleegyeznek abba, hogy adataikat a kért szolgáltatás teljesítése érdekében azonosításukra felhasználjuk. A cegek.eu a birtokába került személyes adatokat csak és kizárólag a látogató által azok megadásakor ismert célra használja, más harmadik személy részére külön hozzájárulás nélkül nem adja tovább és nem teszi hozzáférhetővé.
Kivételt képeznek a hatóságok részére átadott adatok, illetve az oldal marketing tevékenységéhez kapcsolódó adatfelhasználások.

Weblapjainkon a személyi adatoktól eltérő, a bejelentkezéshez használt adatokat is gyűjtünk, ezek azonban a felhasználók számítástechnikai eszközeire vonatkoznak: a bejelentkezők IP címe, böngészőjének típusa, egyes cookie információk, tartózkodási országa, milyen webhelyről érkezik, stb. Ezeket a személyesnek tekinthető (de nem személyi) adatokat kizárólag statisztikai célokra, és marketing tevékenységre használjuk fel, és tároljuk. További felhasználásuk csak abban az esetben lehetséges, ha az illetékes hatóságok erre külön utasítást adnak. Amennyiben egy felhasználó az ebben a dokumentumban leírtakkal eltérően viselkedik, illetve törvénytelen magatartást tanúsít, akkor a törvényes eljárás megindításához mi magunk kezdeményezzük azonosítását. Internetes oldalainkról olyan, a diáksajtó helyes működéséért felelős web alapú ( szkript ) programok, cookie-k és illesztőeszközök (plugin-ok) kerülhetnek felhasználóink számítógépeire, amelyek felhasználóink internetes eszközeiben (számítógépében, operációs rendszerében és egyéb alkalmazásaiban) semmilyen károsodást nem okoznak, így minden erre vonatkozó megkereséssel kapcsolatos felelősségtől elhatároljuk magunkat.

Jelen felhasználási feltételek érvényességi ideje: 2009. július 15-től visszavonásig.
  Kapcsolat | Felhasználási feltételek | ÁSZF | Adatvédelem | Impresszum Webdesign