Magyar ország Ausztria Cseh ország Szlovákia Románia
cegek.eu  

 

Auditálásról gondoskodik:
Google

Pagerank érték:
Google PageRank

Szolgáltatásaink

 

 

Cegek.eu tudakozó rendszer által nyújtott szolgáltatások

Kevés bevétele van? Reklámozni szeretné cégének szolgáltatásait? Szeretné kihasználni az online médiacsatornákból származó előnyöket? Elege van a drága marketing költségekből?

Ha igen, van egy jó hírünk! Létrehoztuk Magyarország egyik legújabb internetes üzleti tudakozó rendszerét!

Rólunk:

A cegek.eu üzleti tudakozó rendszer tagjaként lehetősége nyílik vállalkozásának sokoldalú bemutatására a nap 24 órájában. Az üzleti ajánlatküldő rendszer segítségével megismertetheti más cégekkel saját szolgáltatásait, mellyel növelheti cégének árbevételét.

Amit kínálunk:

Tudakozó START csomagban elérhető szolgáltatások:

  • a vállalkozás tevékenysége szerint történő regisztrálás
  • ajándék kiemelt megjelenési lehetőség maximum 3 választott kategórián belül 1 évre.
  • magas találati arány – max. 500 keresőszó segítségével
  • a cég pontos és részletes adatainak megjelenítése (termék adatainak meghatározása, tevékenység - videó bemutatkozó - kapcsolattartáshoz megfelelő elérhetőség feltöltése, web cím megjelenítése, cégbemutatkozás)
  • üzleti ajánlatküldő rendszer használata (szolgáltatás részletes leírását lentebb találja)

Csomag díja: 34.990 Ft bruttó

Csomag részletei

Üzleti ajánlatküldő rendszer:

Azért, hogy az Ön cégének árbevétele növekedhessen, szüksége van arra, hogy az Ön által nyújtott szolgáltatásokat vagy forgalmazott termékeket minél többen megismerjék.
Ezért egy olyan rendszert fejlesztettünk ki az Ön számára, melynek használatával könnyedén feltöltheti saját üzleti ajánlatát. Ezek az ajánlatok elérhetővé válnak a rendszerben szereplő cégeknek. Amint konkrét érdeklődés mutatkozik az Ön ajánlata iránt, a tudakozó rendszer e-mailben értesíti erről.

Kiemelt megjelenés:

A kiemelt megjelenés célja, hogy az Ön vállalkozása a tudakozó rendszerén belül az adott kategóriában a cégek keresési listájának elejére kerüljön.
A kiemelt hirdetéseket az oldalra látogatók sokkal könnyebben észreveszik, ezért ez még nagyobb találati lehetőséget nyújt Önnek.

 

 

  Kapcsolat | Felhasználási feltételek | ÁSZF | Adatvédelem | Impresszum Webdesign